Onsdagen den 1 juli

Brummade Korik och Nagual förbi mitt hus och frågade om jag ville knulla..nej men iaf..vi käka lite mat o sen drog vi iväg på den långa färden upp till Östersund..staden där det alltid verkar blåsa som fan.

Korik kom på att vi kunde gena lite genom Matfors..vilket skulle vara ett ödestigert misstag...vi hamna ute på vischan där vägen byggdes om..så vi snigla i 5 km i timmen max en bra stund..aja man kan ju inte lyckas jämt..

Så småningom kom vi fram till Östersund..ungefär 18:00 skulle jag tippa på. Och genast vart vi rastlösa..men CoP'ar som vi är tyckte vi det var lika bra o smyga igång o festa redan på kvällen...några öl o sen drog vi ut för o kika lite på staden...det var ju inte så jävla roligt..men vi hittade en mysig bar som hette "djupet" om jag inte minns helt fel. Där avnjöt vi en varsin Whiskey o drog oss hemmåt.

Torsdag

Lite småtrött på morgonkvisten var jag korik o nagual ensamma i fighting egg's lägenhet..vad skulle vi göra hela dagen ensam ...som tur var har vi våra pålitliga cheerleaders i CoP som hjälpte oss att hitta i staden. Vi handla mat som en svenne familj..limpa ost juice osv...fixa en ny musmatta åt mej själv och ett par tomma cd skivor för bränning. När det börja kvällas åt vi nån form av mat vilket jag inte kommer ihåg. På kvällen åkte vi ut på skolan o lira quake..det var roligt o vara lpb nån gång sådär..synd att man sitter här med modemet i knät igen..suck. Kvällen vart väldigt sen men tillslut drog vi oss hemmåt.

Fredag

Jag och Nagual vaknade av ett jävla liv typ 10.00 på morgonen. Högsta musik och förmodligen världen sämsta musik dånade genom väggarna..fan va irriterad jag var då. Korik såg inte heller så munter ut.

Efter våran fina mack o ost frukost drog vi ut på skolan o lira lite till. Några lapin togs med för smuttandets skull. Vi kom tillbaks vid en 20:00 och fortsatte i lägenheten. Sen bar det ut på yran.. Ja så jävla roligt var det inte..däremot var det pinsamt dyrt..men det kostar att ligga lite på topp. Kent var tråkiga.. Lyssnade på en låt.... Bäst var nog blues bandet som lirade 02:00. Men det kan ju vara för att man var en väldigt sympatisk person då och satt på backen.
Roligast under kvällen var nog Koriks stora aptit. Han verkar jämt vara hungrig fast hans kroppshydda inte är den största precis. 3 hamburgare o en korv tog han på 10 minuter. Sen stog han o funderade på en till. Tur vi hade lite mat kvar i kylskåpet hemma.

Lördag

Tja vad kan man säga..vi gick o käka frukost på mcdonalds vid 15:00 sen drog vi och lirade på skolan igen. Förresten..Kom ihåg att fråga om de har GIBBURGARE.. tyvärr hade de inte nån sådan varje gång vi frågade :( ..inte ens shaftburgare.. bah. Så när ni går på McDonalds..fråga efter GIBB-burgare..FÖR SVERIGES QUAKARE!

Ännu mer öl knäcktes ...vi drog till lägenheten en sväng vid 20:00 o drack upp det vi hade kvar av våran proviant. När den var slut åkte vi tillbaks till skolan. Jo vi kanske var lite tråkiga där men det var skit kul o lira iaf!

Söndag

Inget speciellt hände..förutom att vi satt o gibba en bra stund :)

---

Japp det var väl knappast allt som hände..detta är väl det jag minns mest av allt..förresten , TÄNK PÅ HÖGERREGELN! (vi skådade en bil som fick en mosad front pga det)

Bilder kommer upp så fort vi har fått dem framkallade och inscannade.


// Rooster

98-07-01 kl 16.09: Pit stop på Roosters jobb
98-07-01 kl 20.50: Äntligen framme i Östersund! Egg, Nagual, Losec, Roost (å Korik förstås, bakom kameran) knäcker dom första ölen...
98-07-02 kl 20.31: Lite Quake...
98-07-03 kl 04.09: ...å så lite IRC på morgonsidan
98-07-04 kl 20.47: Ja här var det fest... Egg tog bilden för att jag skulle få vara med också. Jag *tror* jag är längst till höger :)
98-07-04 kl 22.03: (Ähum)
98-07-05 kl 03.20: Här är det fylle-mat på gång... (notera pytt-i-panna-påsen under Roosters arm)
98-07-18 kl 00.30: Intressant vägskylt jag såg på vägen hem :)


// Korik